منتخب مربا
مشاهده عناوین بیشتر
آخرین مطالب مربا
آخرین مطالب مربا
طرز تهیه مربای پوست پرتقال مجلسی ? مربای فصل پاییز
“مربای پوست پرتقال” بسیار خوشمزه و در کنار یک نان داغ بسیار دلچسب است. پوست پرتقال برای تهیه مربا بسیار عالی است و گاهی افراد به دلیل تلخی پوست آن از درست کردن مربای آن اجتناب میکنند. اما، در اینجا ما به شما آموزشی را خواهیم داد تا با درست کردن مربای پوست پرتقال، تلخی آن را حس نکنید و از خوردن آن لذت ببرید. علاوه بر مربا میتوانید خلال پرتقال را در بسیاری از غذاها استفاده کنید.
12 مهر 1402
3 روش تهیه مربا پرتقال مینیاتوری ? مربا کامکاوات
مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری ? یکی از مرباهایی است که مانند مربای پوست پرتقال، خوش عطر است و درکنار ظاهر بسیار زیبا، طعم خوبی هم دارد؛ این مربا را به چندین شکل میتوان تهیه کرد. مربای کامکوات درسته یا مربای کامکوات نصف شده، حلقه ای یا به شکل گل. در این آموزش به توضیح...
10 مهر 1402
طرز تهیه مربای سیب زرد یا قرمز ? درست کردن مارمالاد سیب
سیب یک میوه پرخاصیت و سرشار از آنتی اکسیدان و دارای خاصیت های متفاوت است . سیب میوهای است که از نظر ماندگاری در همه فصلها موجود است. خوردن سیب در شادابی پوست بسیار موثر و در درمان نقرص مفید است. کسانی که از فشار خون بالا رنج می برند بهتر است این میوه خدایی را استفاده کنند تا فشار آنها تنظیم شود.
9 مهر 1402
طرز تهیه مارمالاد زردآلو به روش خانگی همراه با عکس
مارمالاد زردآلو یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین انواع مارمالاد در سراسر جهان است. حالت مرطوب، طعم بینظیر و وجود تمام بافت میوه در آن ترکیبی بینظیر برای خوردن صبحانه و عصرانه به وجود میآورد. اواخر بهار و اوایل تابستان فصل حضور زردآلو در میوهفروشیها و ترهبار است، با تهیه مارمالاد زردآلو که در واقع نوعی...
22 شهریور 1402