چطور خمیر پیتزا درست کنیم؟


admin 28 تیر 1399 دقیقه مطالعه
چطور خمیر پیتزا درست کنیم؟

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاها در سرتاسر دنیاست. به همین دلیل قصد داریم به زودی در یکی از مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه پیتزا را به شما آموزش دهیم. اما قبل از آن باید با طرز تهیه خمیر پیتزا آشنا شوید. هر چند ممکن است بعضی‌ها ترجیح دهند به جای خمیر پیتزای خانگی از خمیر پیتزای فوری و آماده استفاده کنند، ولی زمان‌هایی پیش می‌آید که امکان رفتن به خرید را نداریم. علاوه بر این، بدون شک یک پیتزای ایتالیایی خوشمزه، با خمیر پیتزای خانگی طعم و مزه‌ی بسیار بهتری خواهد داشت. در ادامه طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی حرفه‌ای با شیر را برای ۴ نفر به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا (برای ۴ نفر)

  • آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
  • مایه خمیر: ۱٫۵ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • کره آب شده: یک‌چهارم پیمانه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با شیر

کره آب شده

۱.
در یک کاسه‌ی بزرگ شیر ولرم را با مایه خمیر، شکر و کره‌ی آب شده مخلوط کنید تا مواد کاملا در شیر حل شوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آرد

۲.
بعد از حل شدن تمام مواد در شیر، نیمی از آرد را به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید. غلظت مایه‌ی شما در این مرحله باید شبیه به غلظت مایه‌ی کیک باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خمیر پیتزا فوری

۳.
روی ظرف را با یک پارچه‌ی بزرگ بپوشانید و برای مدت ۱۰ دقیقه در گوشه‌ی آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال و حباب‌های ریزی مانند تصویر در آن ایجاد شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خمیر مایه

۴.
بعد از ۱۰ دقیقه روی ظرف را کنار بزنید و نمک و مابقی آرد را در چند مرحله به مایه اضافه کنید. مایه را هم بزنید تا کم کم خمیر پیتزای شما شکل بگیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه نان پیتزا

۵.
مایه‌ی شما در این مرحله باید شکل خمیر را به خود گرفته باشد اما هنوز به دست بچسبد. روی میز کار یا یک تخته را آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید. در صورت نیاز کم کم روی خمیر آرد بپاشید تا جایی که دیگر به دست نچسبد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خمیر

۶.
بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن خمیر، دیواره‌های یک کاسه‌ی بزرگ را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. روی ظرف را سلفون بکشید و سپس با دستمال بپوشانید و اجازه دهید برای مدت ۱ الی ۲ ساعت در جای نسبتا گرم استراحت و حسابی پف کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

۷.
بعد از حدود ۲ ساعت، خمیر شما باید حداقل ۲ برابر اندازه‌ی اولش پف کرده و آماده‌ی استفاده شده باشد.

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*